Vaak gestelde vragen

Een maximale modulariteit voor al uw uitbreidingsnoden 

Kan de module verplaatst worden ?

De modules zijn semi-mobiel. Ze mogen niet voortgetrokken worden op de weg, maar ze kunnen met een kraan op een platform worden gezet en zo per vrachtwagen worden vervoerd.

Kan de module in mijn tuin worden geïnstalleerd ?

De stedebouwkundige regelgeving varieert volgens het land, de regio en zelfs volgens de gemeente. Het is dus belangrijk om bij de lokale autoriteiten na te gaan welke de mogelijkheden zijn indien u een module in uw tuin wenst te installeren.

Kan ik de module personaliseren met externe opties ?

Aanpasbaarheid is het sleutelconcept van ExtraSpace. Het is dus mogelijk om onze modules te personaliseren zodat ze volledig overeenstemmen met uw noden en wensen, zowel qua gebruik als qua gebruikte materialen. Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te ontdekken.

Kan ik een module met verschillende lengte of breedte verkrijgen ?

ExtraSpace biedt meerdere opties. Neem contact met ons op om te horen wat we u kunnen aanbieden.

Hoeveel kost het transport ?

De transportkosten zijn afhankelijk van de plaats waar u de module wenst te installeren en van de toegangsmogelijkheden tot deze plaats. Neem contact op met ExtraSpace om een offerte te krijgen.

Over welke fundamenten dien ik te beschikken ?

Het is normaal gezien niet nodig om fundamenten te hebben. Een gestabiliseerde ondergrond is voldoende. Indien de ondergrond niet stabiel genoeg is, zal de module op betonblokken geplaatst worden. Deze worden geleverd door ExtraSpace. Indien er een stabiliteitsprobleem wordt vastgesteld, zal ExtraSpace bijkomende analyses uitvoeren.

Wat zijn de financieringsmogelijkheden ?

ExtraSpace biedt verschillende financieringsmogelijkheden aan, waaronder leasing. Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

CONTACTEER ONS OM UW PROJECT TE BESPREKEN

CONTACTEER ONS